Blog

Elke tien dagen schrijf ik een blog over kunst, natuur of taal. Vaak gaat mijn blog over de activiteit (de lezing, wandeling, rondleiding) waar ik in die periode mee bezig ben. 

Mijn blogs verschijnen op de tiende, de twintigste en de dertigste van de maand op deze website. Als u zich aanmeldt voor de Blogupdate, stuur ik u om de tien dagen een mailtje met een link naar het blog en een korte samenvatting van de inhoud.

Lezing/rondleiding over kunst

Regelmatig geef ik lezingen en rondleidingen over kunst. We onderzoeken de emotionele zeggingskracht van een kunstwerk. Welke verhalen gaan erin schuil? 

U kunt mij boeken voor de lezing: ‘Rembrandts Handen, een wandeling langs de taal van de handen in Rembrandts werk’. U kunt mij ook boeken voor de lezing ‘Het verdwijnend Perspectief, opkomst en ondergang van het perspectief in de beeldende kunst’. Neem voor overleg over boekingen contact op met hans@manvantaal.com.

Wandeling door de natuur

Tijdens deze Frisse Blik Wandeling gaan we de natuur in. We kijken, luisteren, voelen en ruiken en ontdekken de verhalen in de natuur. 

De wandelingen duren een uur en vinden plaats in alle seizoenen. Als u zich aanmeldt voor de Nieuwsbrief, stuur ik u elke zes weken een mail met informatie over de nieuwste lezing, rondleiding of Frisse Blik Wandeling.