Blog

Elke veertien dagen schrijf ik een blog over kunst, natuur of taal. Vaak gaat mijn blog over de activiteit (de lezing, wandeling, rondleiding) waar ik in die periode mee bezig ben. 

Mijn blogs verschijnen op de vijftiende en de dertigste van de maand op deze website. Als u zich aanmeldt voor de Blogupdate, stuur ik u elke veertien dagen een mailtje met een link naar het blog en een korte samenvatting van de inhoud.

Lezing/rondleiding over kunst

Regelmatig geef ik lezingen en rondleidingen over kunst. We onderzoeken de emotionele zeggingskracht van een kunstwerk. Welke verhalen gaan erin schuil? 

U kunt mij boeken voor lezingen, zoals de lezing Rembrandts Handen, een wandeling langs de taal van de handen in Rembrandts werk. U kunt mij ook boeken voor een andere lezing. Neem voor overleg over boekingen contact op met hans@manvantaal.com

Wandeling door de natuur

Tijdens de wandeling gaan we de natuur in. We kijken, luisteren, voelen en ruiken en ontdekken de verhalen in de natuur. En soms van beeldende kunst of gedichten in de natuur.

De wandelingen duren ongeveer een uur. Als u zich aanmeldt voor de Nieuwsbrief, stuur ik u elke zes weken een mail met informatie over de nieuwste lezing of wandeling.